Announcement

Collapse
No announcement yet.

No Cgi In Read

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No Cgi In Read

    Hi All,

    I've a working site written in pbcc

    soundmarket.co.uk is available for purchase. Get in touch to discuss the possibilities!


    At the moment its running on Windows Server 2003

    At the top of the page I have a quick search box and typing in here a phrase like Pioneer brings up results.

    However I want to upgrade the server to Windows Server 2008

    Strange thing is that no Cgi string is read in with the identical Html code and PBCC app

    I know this might be a bit off topic but I would expect the App to receive some input but is just empty ""

    Code:
    <div id="top_bar">
    <div class="top_bar_right">
    <form action="/catalogue/tdjclg.cgi" method="post" class="inline">
    <input type="hidden" name="fty" value="qss">
    <label for="top_bar_search_field">Quick Search : </label>
    <input type="hidden" name="r" value="e">
    <input type="text" name="qs" id="top_bar_search_field">
    <input type="image" src="/images/global/header/go_button.gif" alt="search go" id="top_bar_search_go" />
    </form>
    </div>
    </div>

  • #2
    Configuration

    It sounds like a configuration/security issue.

    I think you have to set the cgi app security settings.

    The following might help (or lead you in the correct direction).

    Comment


    • #3
      I have the role enabled. If I access the web page using IE on the actual server then the site works as expected. I then open the same url from my XP machine and no Cgi string is sent.
      Last edited by Steve Bouffe; 21 Aug 2009, 05:15 AM.

      Comment

      Working...
      X