Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem using Windows ME

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Brian Reynolds
    replied
    All is okay. I removed PBDLL and re-installed it and there is no
    problem.
    Thanks for trouble.
    Regards,
    Brian.


    ------------------

    Leave a comment:


  • Ivan Iraola
    replied
    I have WindowsME on 2 machines, one a CLEAN install the other an UPGRADE,
    NO PROBLEM WHATSOEVER.

    ------------------
    Ivan
    www.planetnetworks.com

    Leave a comment:


  • Larry Coleman
    replied
    I'm using ME with PBDLL 6.0 and PBCC 2.0. No problems. Both were clean installs.

    ------------------
    Larry Coleman
    [email protected]

    Leave a comment:


  • Henning Wallgren
    replied
    I'm using ME and PB/DLL 6.0 works 100%.

    ------------------
    Henning

    Leave a comment:


  • Lance Edmonds
    replied
    We've not had any problem reports like this, but your message is a little unclear...

    What is the exact problem? Compile-time errors? IDE cannot launch the compiler? #INCLUDE files not found?

    Did you install PB/DLL onto the system, of just copy the directory from the old drive, etc?

    ------------------
    Lance
    PowerBASIC Support
    mailto:[email protected][email protected]</A>

    Leave a comment:


  • Brian Reynolds
    started a topic Problem using Windows ME

    Problem using Windows ME

    I have installed Windows ME and don't seem to be able to compile
    PBDLL60 programmes. All other software seems to work okay, including
    PBDLL programmes that were compiled before in Windows 98.

    Has anyone experienced any similar problems?

    Regards,
    Brian.


    ------------------
Working...
X